Voor de ondernemers

Fotoreportage op locatie

Wil U graag de eigenheid van uw zaak in beeld brengen. Mooie portretfoto's voor op de website of actiefoto's van de mensen op de werkvloer. Ik kom graag ter plaatse.

Fotoreportage in de natuur

Geniet U ook zo van de natuur, een wandeling of een kort moment van rust? Dan is een buiten fotoreportage misschien wel helemaal iets voor U! De foto's zijn minder geposeerd. We maken de foto's al wandelend, babbelend, lachend,...

Een gouden uur kan ook ingepland worden indien het weer mee zit. Dit is een uur voor dat de zon onder gaat. Het geeft dan extra mooie lichteffecten.

Tijdens de middaguren vb van 12 u tot 16 u is de zon wel heel fel zodat we dan wel best de schaduw opzoeken.

Studio fotoreportage

In de studio hebben we steeds 2 verschillende achtergronden wit en zwart. Het is een meerwaarde als U wat props kan meebrengen. Dit zijn voorwerpen die iets met uw zaak te maken hebben of die heel herkenbaar zijn voor U als persoon. Die dus iets vertellen over U. Ik zorg zelf ook voor verschillende thema's zodat we een heel gamma krijgen aan verschillende foto's. Zo heeft U nadien een hele selectie foto's om te kunnen gebruiken.

Er is een plaats voorzien om om te kleden zodat U tijdens de shoot kan wisselen van outfit of gebruik maken van de Client Closet.

Voor U het weet hebben we de eerste foto's er al op staan en ondertussen babbelen wij gewoon gezellig verder.

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie